Evakueringsboende

06.09.2016 10:16
Den största fördelen med modulära behållare är att de är billiga att underhålla och har en mycket flexibla installationsalternativ. Containrar modul kan kombineras efter individuella behov för att få mer användbart utrymme, som du kan ordna på något sätt.
 
 
 
 
Sådana kit kan användas som konferensrum, kontor, bostäder, kommersiella paviljonger, lager, etc, och beroende på dina behov kan ha vissa sociala, sanitära och kök. Dessa behållare kan fritt ställa in - sida vid sida och staplade, så att vi kan få även de mest sofistikerade design. behållare handel är en viktig del av den ekonomiska moduluppbyggnad nyckelfärdiga. Ett alternativ till bostäder behållare är social. Denna produkt är avsedd för personer som är missgynnade eller material. Vi definierar dem då, som subventionerade bostäder. Social behållare används också i fall av översvämning, brand, naturkatastrofer, när det skulle kunna användas som ett tillfälligt uppehållstillstånd för offren.
Beroende på destination sociala behållare kan ha olika dimensioner. Frihet gäller även lokaler och utrustning av lokalerna. Tack vare sociala behållare är praktisk, mångsidig och multifunktionella.
Våra produkter är tillverkade i enlighet med kundernas önskemål. Varje behållare har en standard social ram till vilken du kan lägga till ytterligare moduler. Då kan vi få på lagringsutrymme, och lägenheten blir mer bekväm.
Våra föreslagna sociala behållare ordentligt isolerade. Genom att använda material av god kvalitet ger vi dig de varma lokaler tillfälligt.

Kontakt

feliciacarlsson padek.ewela@gmail.com